JE-sarjan turbiinikäyttöinen ilmakompressori


Jaa:

Ominaisuudet


• Täydellinen ETI-tekniikka koko laitteiston suunnitteluun, valmistukseen ja testaukseen; Erittäin tehokas kolmiulotteinen virtaus peittämätön juoksupyörä, ammattimainen aerodynaaminen suunnittelu ja rakennesuunnittelu optimaalisten aerodynaamisten ominaisuuksien saavuttamiseksi, mikä johtaa yli 92 % juoksupyörään. 

• Valinnaiset säätötavat, mukaan lukien tuloaukon ohjaussiipisäätö, muuttuvataajuinen säätö jne. maksimaalisen säätöalueen ja maksimaalisen energiatehokkuuden saavuttamiseksi; Valinnaiset siipipyörän materiaalit, mukaan lukien titaaniseos, ruostumaton teräs, kotelo voidaan valeta tai hitsata ruostumattomalla teräksellä, tiukat vaatimukset täyttävä lujuudelle ja korroosionkestävyydelle.

• Kattilan korkeaparametrista höyryä käytetään askel askeleelta höyryn täyden kuormituksen hyödyntämiseksi ja lämpövoimalaitoksen taloudellisemman ja tehokkaamman toiminnan varmistamiseksi.

• Päämoottorina virtausturbiini käyttää suoraan kompressoriyksikköä, mikä vähentää lämpö- ja mekaanisen energian hävikkiä ja parantaa huomattavasti hyötysuhdetta; Koko akselijärjestelmän roottoridynamiikkalaskenta varmistaa yksikön parhaan vakauden ja luotettavuuden.

parametrit


Kattilan korkeaparametrista höyryä käytetään askel askeleelta höyryn täyden kuormituksen hyödyntämiseksi ja lämpövoimalaitoksen taloudellisemman ja tehokkaamman toiminnan varmistamiseksi. 

tiedustelu