Kulmaputkikattila


Jaa:

Ominaisuudet


• Kulmaputkikattila:

Kulmaputkikattilatekniikka on kivihiilikäyttöistä ketjukattilatekniikkaa, jonka tanskalainen Warren Company esitteli 1980-luvulla. Vuosikymmenten käytännön, optimoinnin ja innovaation jälkeen yritys on muodostanut kulmaputkihöyrykattiloiden ja kulmaputkikuumien vesikattiloiden sarjan tekniikan. Tällä hetkellä yhtiön kulmaputkihöyrykattilan kapasiteetti on noussut 10 t/h:sta 130 t/h:iin ja myös kuumavesikattilan lämpötehoa on laajennettu 7 MW:sta 116 MW:iin, ja sen arvo on " Shanghai Energy Saving Products" Shanghain energiansäästötuotteiden arviointikomitean toimesta. Kulmaputkikattilatuotteita on jaettu ympäri maata.

• Kattilan ominaisuudet:

a. Putkimaisen kattilan neljä kulmaa ovat halkaisijaltaan suuria paksuseinäisiä alaslaskuputkia ja höyrytynnyreitä, vesijäähdytteisiä seiniä, yläpäät, lipunmuotoisia lämmityspintoja ja vahvistetut palkit. Ei teräsrunkorakennetta, hyvä iskunkesto.

b. Uunin ja lämmityspinnan ympärillä käytetään täysin suljettua vesikalvoa. Uunissa on suuri poikkileikkausala, suuri tilavuus ja pieni häviö q3 ja q4.

c. Kulmaputkikattilan arina omaksuu suuren tuulikammion samanpaineisen rakenteen ja tarjoaa pienen pellin tarkan ilmanjaon, mikä on hyödyllistä hiilen palamiselle ja palamiselle. Kulmaputkiarinan suunnittelukulma on 45°. Arinarakenne voi merkittävästi vähentää hiilen hävikkiä ja alhainen q4-häviö.

d. Kattilassa on täysin kevyt eristysuunin seinä, jolla on hyvä eristyskyky, pieni q5-häviö ja kaunis ulkonäkö.

e. Kattilassa on pieni ilmavuotokerroin ja korkea lämpöhyötysuhde.

parametrit


Kattilan tyyppi: DHL DZL
Kattilan kapasiteetti:
Höyryuuni:10-130t / hVedenlämmitin:7-116 MW
Kattilan parametrit:
Paine:1.0-5.4MPaLämpötila:184-485 ° C
Paine:1.0-1.6MPaLämpötila:95-150 ° C
Kattilan polttoaine:kivihiili, biomassa

tiedustelu