Biomassakattila


Jaa:

Palvelumme


• Kattilan ominaisuudet: 

a. Kun otetaan käyttöön kohtuullinen ruokintajärjestelmä, ruokinnan tasaisuus on hyvä, kuormanseurantaominaisuus on hyvä ja automaatiotaso on korkea. 

b. Käytä järkeviä polttolaitteita kerrospolton, suspensiopolton tai kerrospolton ja suspensiopolton suunnittelussa varmistaaksesi, että polttoaine palaa täysin ja palaa. 

c. Järjestä lämmitetty pinta järkevästi ja organisoi riittäväksi palamisaerodynaamiseksi kenttään riittämättömän palamisen ja hännän kuumennetun pinnan helpon korroosion ongelman ratkaisemiseksi. 

d. Valitse kohtuullinen uunin ulostulon savulämpötila ja konvektiivinen lämmityspinnan savukaasuvirtaus vähentämään kattilan tuhkaa tai kulumista.

• Kattilan polttoaine:

jätepuu, olki, bagassi, palmunkuori, biomassapelletit jne.

• Polttomenetelmä: 

kiertoleijupeti, vesijäähdytteinen tärinäritilä, edestakaisin liikkuva arina, ketjuritilä, (vesijäähdytteinen) kiinteä arina, alempi servo jne.

• Biomassakattila:

Yhtiö ottaa käyttöön tarkoituksenmukaiset polttoaineen keräys-, kuljetus- ja esiuunin polttoaineen jakelumenetelmät polttoaineen ominaisuuksien mukaan ja ottaa käyttöön kattilarakenteen sopivan polttojärjestelmän ja ilmanjakotavan määrittämiseksi. Uunin koksaamisongelma, riittämätön palaminen ja hännän kuumennetun pinnan helppo syöpyminen on ratkaistu.

图片 4

图片 5

parametrit


Kattilan kapasiteetti:
Höyryuuni:10-130t / hVedenlämmitin:7-116 MW
Kattilan parametrit:
Paine:1.0-9.8MPaLämpötila:184-540 ° C
Paine:1.0-1.6MPaLämpötila:95-150 ° C


tiedustelu