Hiilikäyttöinen kiertoleijupetikattila


Jaa:

Palvelumme


• Kiertoleijupetikattila:

Kotimaisten tutkimuslaitosten tutkimien ja kehittämien kiertoleijupetikattiloiden käyttöönoton perusteella yritys on ottanut käyttöön useita todistettuja patentoituja tekniikoita kiertoleijukattiloiden teknisiin ominaisuuksiin, jotta kiertoleijupetikattilamme toimii pitkään. , hyvät ympäristönsuojeluparametrit, korkea kattilan hyötysuhde ja laajat säätöparametrit.

• Kattilan ominaisuudet: 

a. Edistyksellinen ja tehokas halkaisijaltaan suuri jäähdytystyyppinen korkean lämpötilan materiaalin erotuslaite varmistaa, että erotin voi mukautua mihin tahansa tuhkapolttoaineeseen.

b. Täyskalvoinen seinärakenne varmistaa tulipesän tiiviyden, polttokammion kohtuullisen koon ja alhaisen leijutusnopeuden riittävän polttoaineen palamisen ja kattilan kuormituksen säätövaran varmistamiseksi.

c. Matalan lämpötilan polttoteknologia yhdistettynä ilmaluokitukseen voi merkittävästi hallita NOx:n alkuperäistä päästöarvoa ja mukautua paremmin yhä tiukentuviin ympäristönsuojeluvaatimuksiin.

d. Kypsä ja luotettava kulumisenestorakenne, yhdistetty patentoitu passiivisen kulumiseneston ja aktiivisen kulumisenestoteknologia, joka estää paikallista kulumista ja vähentää yleistä kulumista, pidentää tehokkaasti kattilan jatkuvaa käyttöaikaa ja huollon hallittavuutta.

e. Biomassakattilassa on ainutlaatuinen monihormikaasukanava ja suuri nousurakenne ratkaisemaan korkean lämpötilan korroosion ja matalan lämpötilan biomassakattiloiden tukkeutumisen ongelmat.

f. Kattilassa on täysi ripustusrakenne, ∏-tyyppinen järjestely, hiilensyöttö etuseinään ja kuonanpoisto pohjassa. Siksi kattilan yleisilme on koordinoitu ja kaunis.

parametrit


Kivihiilikäyttöinen kiertoleijupetikattilasarja
Kattilan haihdutus:35-480t / hKattilan höyryn paine:3.82-13.7MPa
Höyryn nimellislämpötila:450-540 ° CKattilan polttoaine:antrasiitti, bitumikivihiili, huonolaatuinen hiilisekoitus, kivihiili, pesukivihiili, lima jne.
Biomassakiertoinen leijukerroskattilasarja
Kattilan haihdutus:75-220t / hKattilan höyryn paine:3.82-13.7MPa
Höyryn nimellislämpötila:450-540 ° CKattilan polttoaine:biomassa
Kiertoleijupeti kuumavesikattilasarja
Kattilan lämpöteho:29-168 MWKattilan käyttöpaine:1.6MPa
Mitoitettu poisto-/tuloveden lämpötila:130-150/70-90 °CKattilan polttoaine:antrasiitti, bitumikivihiili, huonolaatuinen hiilisekoitus, kivihiili, pesukivihiili, lima jne.

tiedustelu