CDQ jätelämpökattila


Jaa:

Ominaisuudet


• Hukkalämmön kattilasarja:

Hukkalämpökattiloilla hyödynnetään järkevästi olemassa olevia resursseja, saavutetaan energiansäästö ja päästöjen vähentäminen, alennetaan käyttökustannuksia, säästetään resursseja, parannetaan ympäristöä, parannetaan taloudellista tehokkuutta ja saavutetaan optimaalinen resurssien kohdentaminen. Kattila, joka hyödyntää erilaisten teollisten prosessien pakokaasuissa, jätteissä tai jätenesteissä herkkää lämpöä tai (ja) palavien materiaalien palamisesta syntyvää lämpöä.

• Kattilan tyyppi:  

Matalalämpötila (sementtiuuni, lasiuuni, rikinpoisto jne.) hukkalämpökattila, teräksen koksaus (kuivakoksi, sintraus ja kylmä, masuunikaasu, koksiuunikaasu jne.) hukkalämpökattila, ei-rautametallurgia (piirauta) , ferromangaani, nikkeli, rauta jne.) Hukkalämmön kattila, petrokemian (katalyyttinen krakkaus, reaktioöljy ja kaasu, rikin talteenotto, orgaaninen teollisuusjätekaasu, järjestelmä (plus) vety, kalsinoitu koksi, jne.), kuivasammutus ja muu hukkalämpö kattilat.

• Kattilan ominaisuudet: 

Yhteistyöllä useiden suunnitteluinstituuttien (Shanghai 711, Luoyang Institute, 703, Huatai Coking Institute jne.) kanssa olemme menestyksekkäästi kehittäneet erilaisia ​​hukkalämpökattiloita sementti-, teräs-, metallurgia-, petrokemian- ja CDQ-teollisuudessa. Suhteellisen korkea tekninen sisältö on tuonut markkinoille tulon jälkeen hyviä yhteiskunnallisia etuja, ja se on saanut laajaa kiitosta ja tunnustusta markkinoilla.

图片 22

parametrit


Kattilan kapasiteetti:1-220t / hPaine:0.5-9.8MPa
Lämpötila:150-540 ° CKattilan muoto:vaaka-pysty

tiedustelu