Tehokas puhtaan palamisen teollinen hiilijauhettu uuni


Jaa:

Ominaisuudet


• Uusi energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen hiilipölykulmaputki:

Uusi energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen hiilipölyputkikattila on kolmannen sukupolven uusi energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen teollinen hiilipölyuuni, jonka ovat kehittäneet Shanghai Industrial Boiler Co., Ltd., Shanghai Jiaotong University ja Shanghai University of Shanghai. Tekniikka. Sillä on korkea hyötysuhde, ympäristönsuojelu, energiansäästö ja hiilityyppi. Edut, kuten vahva soveltuvuus.

• Kattilan ominaisuudet:

a. Keskitetty jauhetun hiilen tarjonta: Jauhettu kivihiili on tiivistetty ja toimitettu tasaisesti myllytehtaalla, ja jauhetun kivihiilen laatu on vakaa.

b. Ystävällinen työympäristö: Koko järjestelmä on suljettu ja käytössä, automaattisesti hiiltä, ​​tiivistettyä tuhkaa, eikä pölyä.

c. Kattila käynnistyy ja pysähtyy yksinkertaisesti: kattilajärjestelmä voidaan avata ja pysäyttää välittömästi, ja sytytyslähde katkaistaan ​​30 sekunniksi normaaliin toimintaan pääsemiseksi; hiilijauheen syöttö voidaan sulkea sammutuksen toteuttamiseksi.

d. korkea hyötysuhde ja energiansäästö: jauhetun hiilen poltto on riittävä, kattilan lämmönsiirtovaikutus on hyvä, ilman ylimääräinen kerroin on pieni ja järjestelmän lämpötehokkuus on korkea.

e. laaja valikoima kuormituksen säätöä ja nopeaa reagointia;

e. Puhdas päästö: hiilijauhekattila voidaan poistaa rikki uunissa. Poltin käyttää matalan lämpötilan ilman luokittelua, palamislämpötilakenttä on tasainen, välttäen paikallista korkeaa lämpötilaa, ja palamisprosessin synnyttämä SO2- ja NOx-pitoisuus on alhainen; savukaasut puhdistetaan pölystä pussilla ja pölypäästöpitoisuus on alhainen; pussisuodattimen keräämä lentotuhka poistetaan suljetun järjestelmän läpi keskitettyä käsittelyä ja hyödyntämistä varten ilman toissijaista saastumista.

f. Järjestä polttimet järkevästi, jotta polttoaine syttyy nopeasti: uunissa on hyvä aerodynaaminen kenttä, joka tekee jokaisen seinän lämpökuorman tasaiseksi; on tarpeen saada liekki täyteen uunissa ja pienentää ilmavirran kuollutta aluetta. Vältä myös liekin leviämistä seinän läpi ja vältä kuonan muodostumista.

g. Uunin tilavuuden ja korkeuden tulee olla riittävä varmistamaan polttoaineen viipymisaika uunissa ja täydellinen palaminen.

h. Sopiva haihdutuslämmityspinta on mahdollista järjestää kattilan tehovaatimuksia vastaavaksi: uunin ulostulon savukaasujen lämpötila on sopiva varmistamaan, että lämpöä vastaanottava pinta ei kuona ja toimii turvallisesti noston jälkeisenä päivänä.

i. Uunin rakenne on kompakti ja metallin ja muiden materiaalien määrä on pieni; se on helppo valmistaa, asentaa, käyttää ja huoltaa.

j. Kattilan layout on kohtuullinen ja kattilan kokonaisasetelma siisti ja kompakti. Uunin ja hännän lämmityspintojen järjestely on koordinoitu ja yhtenäinen, ja kattilan ulkonäkö on kaunis ja antelias. Se varmistaa toimitettujen tuotteiden jatkuvan, luotettavan ja turvallisen toiminnan.

parametrit


Kattilan kapasiteetti:
Höyryuuni:75-240t / hVedenlämmitin:46-116 MW
Kattilan parametrit:
Paine:3.82-9.8MPaLämpötila:450-540 ° C
Paine:1.25-1.6MPaLämpötila:115-150 ° C
Kattilan polttoaine:AII, AIII bitumikivihiili, vähärasvainen kivihiili jne.

tiedustelu