Polttokaasun orgaaninen lämmönsiirtokattila


Jaa:

Ominaisuudet


• Orgaaninen lämmönsiirtokattila:

Orgaaninen lämmönsiirtokattila käyttää lämmönsiirtoöljyä (Daosheng) lämmönsiirtoaineena, käyttää kiertopumppua pakottaakseen lämmönsiirtoöljyn suorittamaan nestefaasikiertoa ja siirtää sitten lämpöenergian DC-tyyppiseen erikoiskattilaan, joka sitten lämmitetään uudelleen. palaamalla lämmitysuuniin.

• Kattilan ominaisuudet:

a. Väliaine voi saavuttaa 350 ° C:n työlämpötilan alhaisessa käyttöpaineessa, ja sillä on alhaisen paineen ja korkean lämpötilan tekniset ominaisuudet.

b. Se voi toteuttaa vakaan lämmityksen ja tarkan lämpötilan säädön. Säätötarkkuus on alle 1 °C, mikä voi tarjota lämmitystuotteen laadun.

c. Suljetun piirin kierto, lämmönsiirto nestefaasissa, pieni lämpöhäviö, merkittävä energiansäästövaikutus ja hyvä ympäristönsuojeluvaikutus.

d. Konfiguroi takalämmön talteenottokattila tai energiansäästö, jotta saavutetaan kaksikäyttöinen uuni ja tarjotaan kattilan kattava lämpötehokkuus.

parametrit


Kattilan tyyppi:YYL, YYW, YLL, YLW, YDQ, lämpöenergiakeskusKattilan kapasiteetti:0.7-29 MW
Kattilan muoto:Sylinterityyppi, laatikkotyyppiKattilan polttoaine:kivihiili, kevytöljy, raskasöljy, palava kaasu, biomassapolttoaine, sähköenergia, hukkalämmön savukaasut jne.

tiedustelu