WNS automaattinen polttoainekaasukattila


Jaa:

Palvelumme


• WNS automaattinen polttoainekaasukattila:

Vuodesta 1985 lähtien yritys on tehnyt yhteistyötä COMSAI:n (American Combustion Systems) kanssa tarjotakseen täyden valikoiman teknisiä piirustuksia ja prosesseja, ja se on valmistettu Yhdysvaltain ASME-standardin mukaisesti. Kattila on kolmivaiheinen savukaasurakenne. Putki käyttää kierteitetyn putken ja kevytputken yhdistelmää. Kattilassa on ainutlaatuinen taka savukammion täysi ulompi märkäselkärakenne, jolla on alhainen vastapaine ja korkea hyötysuhde.

• Kattilan ominaisuudet:

a. Polttokammiossa on kuumavalssauksella muodostettu täysin aallotettu uunirakenne, joka lisää lämmitysaluetta, parantaa lämmönsiirtoa ja sillä on erinomainen lämpölaajenemiskyky.

b. Takaosan savukammio ottaa käyttöön täyden ulomman märkäselkärakenteen, uunin pituus on pitkä, suuri polttokammio ja säteilylämmityspinta ovat suuria, mikä on hyödyllistä liekin pituuden kehitykselle ja välttää liekin huuhtelemasta lämmityspintaa; savuvastus on pieni ja vastapaine alhainen, joten poltin valitaan. Leveä ja voi lisätä hännän lämmityspinnan.

c. Reilu lämmitysalue, 32m2 lämmityspinta jokaista 600,000 XNUMX kcal lämmöntuotantoa kohden.

d. Häntä voidaan varustaa yhdellä tai kahdella energiansäästölaitteella vaatimusten mukaan, ja kattilan hyötysuhde voi olla 95%.

parametrit


Kattilan kapasiteetti:
Höyryuuni:0.5-30t / hVedenlämmitin:0.35-21 MW
Kattilan parametrit:
Paine:0.7-2.5MPaLämpötila:175-300 ° C
Paine:0.7-1.6MPaLämpötila:95-150 ° C
Kattilan polttoaine:kevytöljy, raskasöljy, nestekaasu, maakaasu, biokaasu, kaasu, vety, vähäarvoinen kaasu jne.

tiedustelu