Jäädytyskonsentraatio/kiteytyssarjan yksikkö


Jaa:

Palvelumme


Jäätymiskonsentraation periaate on tiivistää jäteveden vesi jääkiteiksi jäähdytysjärjestelmässä. Jääkiteillä muodostumisprosessissa on luonnollinen yksinoikeus tuottaa puhdasta kiinteää vettä ja puhdistaa siten jätevettä. Tämä osa vedestä voidaan käyttää uudelleen vesivarojen säästämiseksi tehtaissa. Jääkiteistä erotetun tiivistetyn jäteveden tilavuus pienenee huomattavasti. Väkevöidyn jäteveden koostumuksen mukaan voidaan määrittää erilaisia ​​järjestelmiä jatkuvaan vähentämiseen tai kolmannen osapuolen käsittelyyn.

• Alhaiset käyttökustannukset: järjestelmä kuluttaa vain tehoa höyryn sijaan.

• RTehon hinta on vain 1/5 - 1/7 haihdutusprosessista.

• Ei skaalausta: järjestelmä kattaa suhteellisen pienen tilan, mikä säästää maakustannuksia.

• Pitkä laitteen käyttöikä: Jäätymiskonsentraatioyksikköä käytetään alhaisessa lämpötilassa, korroosio on vähennetty minimiin, mikä pidentää laitteen käyttöikää.

• Alhainen melu: järjestelmä käyttää tavallista pakkaskompressoria, mikä luo alhaisen melun.

• Kierrätysveden korkea laatu ja tiivistetyn nesteen korkea laatu: haihdutus-, jäädytys- ja kalvoerotustekniikka ovat vain kolme soveltuvaa konsentrointimenetelmää. Yleisimmin käytetään haihdutusta. Kuitenkin lämpöherkän ja makuherkän tuotteen osalta sekä haihtuminen että kalvon erottaminen ovat rajoitettuja. Muihin menetelmiin verrattuna pakastetiivistystekniikka säilyttää parhaiten nestemäisen aromin ja luonnollisen laadun. .

parametrit


tiedustelu